preview modu: WWI Minimod

17. října 2008 v 21:59 | pařan |  Rubrika týkající se operace flashpoint
Takže, je tady další preview. Tentokrát se bude týkat poměrně netradičního období a to první světové války. Tvůrcem modu je ProfTournesoul, který má už z mody z historických období zkušenosti ( Napoleonic war mod, civil war mod). Přestože mod se jmenuje minimod, takž zas až tak "mini" není. Obsahuje toho totiž docela dost. Samozřejmě obsahuje pěchotu a to jak stran Dohody, tak Trojspolku. Taky obsahuje nějakou tu techniku atd. Taky obsahuje ostrov "No man's land" v překladu "Země nikoho". Na tomto ostrově jsou pevně dané krátery a také jaksi udělané zákopy (samozřejmě v mezích ofp, něco jako v FDF modu) A jako bonus na konec mod obsahuje dvě editorové mise. Jsou to spíše ukázky toho, co se dá v ofp udělat za misi s tématikou první světové války. První je ukázka dělostřeleckého scriptu a druhá ukazuje plynový útok. U toho se na chvilku zastavím. Vojáci jsou vybaveni plynovými maskami, které byly samozřejmě použity při obraně proti plynu. A to je na tomto modu docela zajímavé. AI dokáže masky používat. Nejdřív začnou vojáci kašlat a potom si masku sami nasadí. Pokud si ji nenasadíte, zemřete.


Mod je zajímavý, ale také obsahuje nějaké chyby. Pár jich je odstraněno v patchi, ale mod to úplně dokonalý není. Graficky na tom taky není úplně nejlépe, ale přece jenom je to "minimod" a mod je jedinečný.

A teď k downloadům.






+Jedinečnost a originalita, dvě mise v editoru s ukázkou scriptů, ostrov "Země nikoho", velké množství na to, že je to minimod
-bugy, pomalé nabíjení
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 HUMMY HUMMY | 17. října 2008 v 22:13 | Reagovat

Jo BOMBA recenze !

2 Wulfgar Wulfgar | 18. října 2008 v 8:48 | Reagovat

No,pařane,konečně nový článek,a s ním prima extra bomba recenze!!!Ten mód mám a mohu ho doporučit každému,kdo se nespokojí s neustálými moderními módy,které jsou většinou na jedno brdo.Jo,díky,že jsi sem dal ty patche,hned je stahuju.Jo,a mimochodem,nevíš,jak udělat plynový útok?

3 pařan pařan | E-mail | Web | 18. října 2008 v 9:32 | Reagovat

To nevím, ale je tam ta ukázka v té misi v editoru. Jinak díky za chválu.

4 Wulfgar Wulfgar | 18. října 2008 v 10:48 | Reagovat

Vidíš,hummy?Dostalo se nám velké cti od pařana!!!

5 pařan pařan | E-mail | Web | 18. října 2008 v 12:58 | Reagovat

A za co probohy?

6 Wulfgar Wulfgar | 18. října 2008 v 15:13 | Reagovat

No přece:Díky za chválu!!!

7 HUMMY HUMMY | 18. října 2008 v 16:13 | Reagovat

Wulfgar: hehe :-D

8 pařan pařan | E-mail | Web | 18. října 2008 v 17:47 | Reagovat

To jako chceš říct, že já normálně neděkuju? Tak že jste měli "jakože čest",že pařan neděkuje a vám poděkoval?

9 Wulfgar Wulfgar | 18. října 2008 v 17:58 | Reagovat

Ale né!!!Samozřjmě že ne!Jenom jsem byl prostě rád,že jsi nám poděkoval za chválu:-)

10 snowojta snowojta | 18. října 2008 v 23:23 | Reagovat

ty si vlezdoprdelka..

11 HUMMY HUMMY | 19. října 2008 v 13:49 | Reagovat

Wulfgare ty seš jelito

12 Wulfgar Wulfgar | 19. října 2008 v 14:40 | Reagovat

Hahaha!!!No co?Prostě jsem rád,že když někoho chválím,že si toho všimne.

13 Franta Franta | 19. října 2008 v 17:59 | Reagovat

Hmmm,máš to pěkný Pařane !

14 Wulfgar Wulfgar | 19. října 2008 v 18:41 | Reagovat

neví někdo,jestli v nightstalkers můžou zombíci útočit?

15 pařan pařan | E-mail | Web | 19. října 2008 v 18:59 | Reagovat

Musíš to udělat přes scripty, které jsou k modu přiložené. Je tam ve složce s modem. složka s názvem help, spuštíš index a pak najdeš vše potřebné.

16 Wulfgar Wulfgar | 19. října 2008 v 19:02 | Reagovat

DĚKUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 snowojta snowojta | 21. října 2008 v 11:53 | Reagovat

těch vykřičíků je tam málo!

18 snowojta snowojta | 21. října 2008 v 11:53 | Reagovat

vykřičníků*

19 Wulfgar Wulfgar | 21. října 2008 v 14:05 | Reagovat

Dobře.DĚKUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stačí?

20 pařan pařan | E-mail | Web | 21. října 2008 v 14:37 | Reagovat

Já nesnáším, když někdo píše hromadu vykřičníků. Tři stačej.

21 Wulfgar Wulfgar | 21. října 2008 v 16:34 | Reagovat

No,ale snowojta si o to řekl.Fakt díky,začal jsem v Nightstalkers tvořit takovou menší kampaň.

22 pařan pařan | E-mail | Web | 21. října 2008 v 17:55 | Reagovat

JJ? Jakou?

23 Wulfgar Wulfgar | 21. října 2008 v 18:29 | Reagovat

No,začal jsem teprve dneka.Odehrává se to na chernogorsku.Hráč je takový ten rusák,co má ákáčko s granátometem,to černé.Stahnul jsem pár motorek a aut.Celý ostrov,až na ten ostrůvek mimo,co od něj vede ten dlouhý most,ovládli zombíci.Ti,co přežili,jsou v té základně na tom ostrůvku.Žije tam spodina a bohatí.Bohatí nebydlí v základně,ale v baráku nad základnou-prozatím jsem použil celní úřad z AČSR:-),ale nahradím ho-a vedou spodinu bydlící v základně.jsou tam obyčejní lidi ale i ozbrojení žoldáci,bydlící v Nightstalkers hotelu.To jsou žoldáci,kteří se vydávají každý týden na ostrov obsazený zombiemi za zásobami.Hráč hraje za jednoho z nich.hlavní pozicí zombíků je ta elektrárna.je to na motivy jednoho filmu.Zveřejním to,pokud to dodělám,a snad se to bude líbit.Už mám první misi,je to jen seznámení,ještě mudím dodělat video na začátku.

24 snowojta snowojta | 21. října 2008 v 20:33 | Reagovat

doufam ze kvuli kampani kde je jeden barak z modu nebudu muset stahovat cely ačsr ? :)

25 Rsa Viper Rsa Viper | 21. října 2008 v 20:48 | Reagovat

Podle toho co napsal Wulfgar to zní jako něco ve stylu Evropské verze Resident Evil

26 Wulfgar Wulfgar | 21. října 2008 v 20:57 | Reagovat

To určitě ne.Psal jsem,že ten celní úřad nahradím,neměj obavy.

27 snowojta snowojta | 22. října 2008 v 13:08 | Reagovat

dej tam Gubuv barak a máš to :D

28 Wulfgar Wulfgar | 22. října 2008 v 14:18 | Reagovat

No,právě to chci udělat.

29 Wulfgar Wulfgar | 22. října 2008 v 15:44 | Reagovat

Měl bych dotaz:budou ještě nějaké papírové modely?

30 pařan pařan | E-mail | Web | 22. října 2008 v 15:53 | Reagovat

No, s velkou pravděpodobností asi ne.

31 Wulfgar Wulfgar | 22. října 2008 v 15:58 | Reagovat

To je škoda.Ty jsi už skončil s papírovým modelářstvím?

32 snowojta snowojta | 22. října 2008 v 16:37 | Reagovat

udělej papirove modely v OFP :DDD

33 pařan pařan | E-mail | Web | 22. října 2008 v 17:56 | Reagovat

Neskončil, ale není na to čas.

34 pařan pařan | E-mail | 23. října 2008 v 7:19 | Reagovat

Jen tak mimochodem. Včera jsem zjistil, že na modu se stále pracuje a vznikají pro něj další jednotky. Např. jezdectvo atd.

35 drobkins drobkins | 23. října 2008 v 13:54 | Reagovat

nevím proč ten mini mod recenzuješ když to stejný je na ofp.info ...... tak stejně jako z VTE až na ten SG MOD jinak tam všechno je :D a neuraž se ale na ofp.info chodi vic lidi než sem ;)

36 Wulfgar Wulfgar | 23. října 2008 v 14:12 | Reagovat

Drobkinsi,to je pařanova věc,ne?Může sem psát co chce.Nás to zajímá,tak to sem prostě napíše.Na OFP info je toho stejně o WW1 módu míň než zde.Tak si ty blbé připomínky PROSÍM nech pro sebe.Hádat se s tebou nechci a nebudu,nechci od pařana ban za vyvolávání flamewar,ale moc nekritizuj a zkus raději napsat lepší recenzi,když tu opruzuješ.

37 pařan pařan | E-mail | 23. října 2008 v 14:36 | Reagovat

Já tvůj názor repektuji Drobkinsi, ale nesouhlasím s tebou. Všechno není na ofp infu. Respk. ne takhle popsané. Navíc, NENÍ tam napsané recenze. Je to preview a to je sakra rozdíl.

Krom toho, ofp info začíná docela často vypadávat, takže kdo ví, jestli bude fungovat dále.

38 Wulfgar Wulfgar | 23. října 2008 v 14:54 | Reagovat

No,taky se ti stává,že ofp info dělá chyby?Taky tam už je měsíc stejný článek,furt tam není nic nového.Doufám,že se to vylepšení do WW1 vydá.

39 pařan pařan | E-mail | 23. října 2008 v 14:56 | Reagovat

To se vydá určitě.

40 Wulfgar Wulfgar | 23. října 2008 v 15:00 | Reagovat

Juchů máme to v kapse vylepšení vyjde pamparapapapam!!!

41 drobkins drobkins | 23. října 2008 v 21:28 | Reagovat

ja se nechci hadat je to jen muj nazor ;)

42 Wulfgar Wulfgar | 23. října 2008 v 21:30 | Reagovat

To je dobře.Já taky ne.

43 pařan pařan | E-mail | Web | 23. října 2008 v 21:46 | Reagovat

Ty, co jsi napsal pod přezdívkou vy dementi. BAN

Žádnej pitomec mi tady bordel dělat nebude, je ti to jasný!

44 drobkins drobkins | 23. října 2008 v 22:02 | Reagovat

^^

45 drobkins drobkins | 23. října 2008 v 22:03 | Reagovat

btw ten pack z novou animaci nabijeni odost zlepsi hratelnost toho nic moc modu ...

46 drobkins drobkins | 23. října 2008 v 22:04 | Reagovat

už se to fakt dá hrat sice se to dalo i tak ale takhle je to fakt lepsi ^^, zkuste to ;)

47 pařan pařan | E-mail | Web | 23. října 2008 v 22:06 | Reagovat

Řeknu ti to ještě jednou, jsi pitomeček. (Píšu si s tím zabanovaným blbcem;-)

48 Wulfgar Wulfgar | 24. října 2008 v 6:19 | Reagovat

jo,je to kretén.Je spráné,že jsi mu dal ban.Je to vůl.

49 Rsa Viper Rsa Viper | Web | 24. října 2008 v 11:17 | Reagovat

Chci jenom napsat, že ofp.info je jenom addon centrum, za to pařan dělá něco mezi preview a recenzema pro mody, ale jak se říká je to jenom můj názor.

Zde dávám odkaz na moje forum o mém serveru pro OFP takže se můžeme domluvit a hráli by jsme nějakej mod nebo standartní věci jako CTI http://rsa-viper.userboard.net/hrani-po-siti-f12/operace-flashpoint-server-t7.htm#8

A zde ještě video s mnou změněnými zvuky pro StarGate verzi 1.2 http://www.youtube.com/watch?v=IyMddthiFug

50 snowojta snowojta | 24. října 2008 v 13:32 | Reagovat

bral bych to cti ;) aspon tydle singleplayeristi poznac o čem je MP :D :D

51 Wulfgar Wulfgar | 24. října 2008 v 16:34 | Reagovat

Pařane,doufám,že se pokusíš dát sem to WW1 vylepšení.

52 pařan pařan | E-mail | Web | 24. října 2008 v 17:56 | Reagovat

Ještě nevyšlo, ale až vyjde, tak budu informovat.

53 pařan pařan | E-mail | Web | 24. října 2008 v 22:23 | Reagovat

Právě jsem zjistil, že vyšlo demo modu Invasion of Holland. Hned jak ho stáhnu se ho pokusím z previewovat.

54 snowojta snowojta | 25. října 2008 v 2:05 | Reagovat

samý dema... :/

chtelo by to cšla 3 :•)

55 Rsa Viper Rsa Viper | 25. října 2008 v 6:51 | Reagovat

K čemu ČSLA 3 ? Vždyť vychází pod ARMA

56 pařan pařan | E-mail | Web | 25. října 2008 v 7:57 | Reagovat

Raději ať vycházejí dema, než aby všichni začali makat na modech pro Armu.

57 Wulfgar Wulfgar | 25. října 2008 v 8:14 | Reagovat

Díky,pařane.Kde se dá to invasion of holand stáhnout?

58 pařan pařan | E-mail | Web | 25. října 2008 v 8:30 | Reagovat

Právě jsem to dohrál. Je to dost pádové a nic moc, ale pro zájemce tady http://rapidshare.com/files/155479000/IOH_DemoV1.4.zip.html

Jo, a jako mod to vubhec nefunguje, addony se musej dát do addons, jinak to spadne.

59 pařan pařan | E-mail | Web | 25. října 2008 v 8:34 | Reagovat

A ještě další naprosto aktuální zpráva. Vyšel mod Spacemod. tedy, on už vyšel dřív, ale teď jsem to zjistil. Staré dobré ofp není zdaleka mrtvé. Jenom mezi čechy se už asi nenajde moc lidí, co dělaj mody:-( (vyjma wwiicz)

60 Wulfgar Wulfgar | 25. října 2008 v 8:51 | Reagovat

Dík za ten odkaz.Vyzkouším to.

61 Rsa Viper Rsa Viper | 25. října 2008 v 11:02 | Reagovat

Ten IOH mod je zdaleka pěkná volovina co jsem kdy hrál/vyděl :-D

A ještě to házení modu do složky addons to snad dělali jenom první mody do OFP

62 snowojta snowojta | 25. října 2008 v 14:59 | Reagovat

hazet to do složky addons je fakt volovina,zasere to ofp kze kdyz delas nakou misi tak ti tam najednou naskoci potrebnej addon i kdyz jsi ho nepouzil..proto tam mam jen editorupgrade a crCTI a TNT addony :P :D

63 pařan pařan | E-mail | Web | 25. října 2008 v 15:02 | Reagovat

Já jsem jen chtěl podívat, co tam všechno je. Jinak to totiž nejde spustit!

64 Wulfgar Wulfgar | 25. října 2008 v 15:34 | Reagovat

No......IOH je volovina.

65 snowojta snowojta | 25. října 2008 v 17:44 | Reagovat

jasný,ja jenom rikam ze to maj blbě udělaný

66 pařan pařan | E-mail | Web | 27. října 2008 v 16:25 | Reagovat

Tak jsem se konečně pustil do stalkera. Předělal jsem a dokončil elektrárnu. Udělal jsem to mnohem lepší, než bylo předtím. Taky už mám hotovou anomálii a začnu ji (a ještě další) rozhazovat po zóně. A taky jsem zprovoznil Stalker zvuky. Ještě nějakou muziku seženu.

Ale dost věcí jsem si "půjčil" od Sumrakovi kampaně, páč se spoustu věcma nemám zkušenosti a neumím je.

67 Wulfgar Wulfgar | 28. října 2008 v 8:17 | Reagovat

To nevadí,já umím dobře dělat mise,ale co se týče scriptů a takových věcí,to jsem dřevo.

68 Rsa Viper Rsa Viper | 28. října 2008 v 12:14 | Reagovat

Wulfgar: Jak můžeš umět dělat dobře mise když neumíš scripty ?

69 Wulfgar Wulfgar | 28. října 2008 v 13:19 | Reagovat

No a co?Já neříkám,že je neumím.Já říkám,že je sice umím,ale ne moc.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama