ofp týdeník jubilejní č. 10+ Speciální příloha- preview modifikací Lega warz, Napoleonic war mod a Civil war mod

15. února 2009 v 13:48 | pařan |  Ofp týdeník

A je to tady, dneska vychází 10. číslo ofp týdeníku. A protože tohle je speciální číslo, tak vás toho bude čekat daleko více, než v normálním vydání ofp týdeníku. Čekají na vás previewy, traliery, mise a taky nějaké ty módy. Jenom bych vám rád poděkoval, že je stále někdo, kdo tohle čte a snad zase jednou bude jubileum.


Mise:
V misích toho dnes bude hodně. Nejprve bych rád informoval o tom, že Tonyhawk udělal trailer do své mise. V traileru jsou vidět nějaké vychytávky, jako je auto USC-179 a také třeba seskok HALO.



Jako misi týdne jsem zvolil misi, na kterou jsem narazil úplně náhodou. Jedná se o velice krátkou misi, kterou stvořil Minatory. Jde tam o zničení konvoje, což jako takové moc zajímavé a originální není. Důvodem, proč jsem zvolil tuto misi je ten, že máte k dispozici několik jednotek, a mezi nimi můžete přepínat. Ano, pomocí dialogu se přehazujete, je to podobné jako v Celoushových misích, ale tady to ovládáte sami. Tato mise měla být doprovodná k Minatoryho projektu Role-Changing, ale jak tento projekt dopadl není známo, zřejmě byl zrušen s přechodem Minatoryho na armu.

Novinky v addonech:
R0adki11 vydal svůj addon Nogovské pěchoty verze 3. Potřebné addony jsou podle readme KMM GMPG, JAM3 a RKI_WEAP, ale všechno by mělo být obsaženo v raru.

TonyHawk vydal svoje dva editor-extra (to jsou např. vytvořené základny, které jsou pečlivě tvořeny v editoru a vy je pak můžete používat do misé). V tomto případě jde o nepřátelské komunikační centrum a základnu ve skále. Vytvořil Snowojta.



Novinky v modech:
Miki45 VYDAL DEMO HAPPY PATCHE.
Ano, vyšlo demo, ve kterém najdete spoustu věcí. Ale musíte si dát pozor, jak to nainstalovat!
Mikimu to totiž nahrazuje resistance, takže to má uložené jako res.
JE BEZPODMÍNEČNĚ NUTNÉ SI TO ROZBALIT JINAM A PŘEJMENOVAT! Je jedno na co, ale musíte si to přejmenovat, jinak si přemažete resistance a budete muset reinstalovat ofp!
Potom si ještě musíte stáhnout nový config, kterým přemažete ten starý ve složce bin a taky addon O.pbo, který si musíte dát do složky addons, ALE V SAMOTNÉ MODIFIKACI.
Aby to pochopili i úplné lamy, napíšu návod.

1. Stáhnete si všechny tři věci.
2.Rozbalíte samotné demo a složku Res PŘEJMENUJETE TŘEBA NA Res_1. Vytvoříte si zástupce spouštěcího souboru FlashpointResistance a do cíl za adresu přidáte následující: -mod=Res_1
3. Ve složce Res_1 konkrétně v bin překopírujete nový Config, ALE POZOR, JE TAM JEŠTĚ JEDEN, KTERÝ SE JMENUJE Config.cpp-TEN SMAZAT!
4. Ve složce Res_1 si vytvoříte složku addons, kam nakopírujete addon O.pbo
5. Můžete hrát


Jako další tu mám menší info ohledně WWI minimod. Profesor Tournesoll, ten totiž zveřejnil nové obrázky portugalských vojáků.
A také ukázal obrázky britské a indické koloniální jednotky a německé koloniální jednotky. Zřejmě můžeme očekávat i palestinckou frontu

Sanctuary vydal další beta verzi WW4 anims a to s číslem 11. Tentokrít zase přidává nové jednotky, např. shadow-ops. Jejich problém ale je, že jim Sanctuary zapoměl dát Nv, takže si musíte stáhnout hotfix, který tuhle chybu opraví. Ale nově přidaných jednotek je mnohem více.
POZOR-Pokud máte předchozí verze, je nutné je smazat, nebo spustit 11. jako nový mod. Pouhé přepsání by dělalo problémy s misemi a všelijaké jiné.

ArmaII:
Protože ArmaII vypadá na důstojného pokračovatele ofp, budu psát informace i o ní.
Jak už jste možná zaznamenali, na stránce o ArmaII http://www.arma2.cz začalo odtajňování obsahu. Zatím byly odtajněny 3 frakce (jedna včera nově) a těmi jsou Americká námořní pěchota, potom info o civilech a Černoruské hnutí rudé hvězdy.
Infa jsou podávána v podobě kratšího článku a videa s ingame záběry. Všechna ta videa za hřích určitě stojí a čím víc jich vychází, tím bombastičtější ArmaII vypadá.



BONUSY:

Preview Lega warz

Jako první preview jsem zvolil takovou blbinu a tím je "mod" Lega warz. To slovíčko mód je v uvozovkách proto, že to vlastně není svým způsobem modem, ale spíše menší sbírka addonů.
Jak už název napovídá, jedná se o boje mezi lego panáčky, což může působit dost komicky. Trefit se není problém, protože paňáci jsou dobře vidět a jsou dost velicí. Frakce jsou celkem tři, normální paňáci, forest paňáci a Seals panáci.

Z techniky naleznete u každé frakce docela slušný seznam vozidel, jsou tu jak buginy, tak letadla, lodě i vodní skůtr, všechno samozřejmě jako lego.
Se zbraněmi to už tak slavné není, jsou tu pouze 3 a to sniper, bazooka a klasický lego samopal.
Na jednu stranu málo, ale zase na druhou stranu, když lego, tak se vším všudy, takže správně by panáci měli mít všichni jen jeden typ zbraně. Tenhle mod je už staršího data a je zábavný jen na chvíly, ale kdyby takhle někdo udělal třeba lego star wars, tak by po tom určitě zbývající fandové ofp chňapli.
Download:

+originální
-málo zbraní


Preview Napoleonic war mod

Další previewovaný mod bude docela zajímavý mod a to sice Napoleonic war mod. Člověk nemusí umět anglicky, aby zjistil, že mod se zabývá obdobím, kdy byla Evropa pod nadvládou geniálního vejovůdce Napoleona Bonaparte. Narozdíl od Lega warz se Napoleonic war mod (dále jen Nwm) už mod přidává nové menu a intra. Mod má na svědomí Profesor Tournesol, který také stvořil WWI minimod.
Modifikace je dosti pokročilá a finální verze obsahuje obrovské quantum jednotek všech armád tehdejších velmocí, tedy francouzkou, rakouskou, anglickou, ruskou a další armády. Najdete zde upravenou Nogovu. Samozřejmě nechybí ani dělostřelectvo a dokonce zde najdete i bitevní loď. A také kavalérii, ano kavalérii.

A nejenom to, modifikace také upravuje Ai, takže skutečně bojuje i pomocí mečů. Kavalérie na vás skutečně najíždí a seká vás. Samozřejmě to vše v možnostech ofp, takže nečekejte žádné zázraky, ale je to zajímavé. Také je animováno nabíjení z pušky a upozorňuji předem, že budete rádi, když za minutu vystřelíte dvakrát. Zbraně jsou totiž dost nepřesné a kadence hodně pomalá, takže na když se na vás řítí kavalérie a vy se netrefíte, bude muset přijít k řeči bajonet. Modifikace také obsahuje poměrně rozsáhlou kampaň s celkem 22 misemi. Zřejmě v ní hrajete na upravené Nogově za Napoleona, který se snaží ovládnout Nogovu a potom se dostat do Francie (za toto se omlouvám, zajímám se o druhou světovou válku a události potom a v období napoleonských válek mám jisté mezery ve znalostech). V kampani je snaha ukázat, jak se vlastně v té době bojovalo a že koordinovat 100 vojáků bez rádia není žádná sranda. Modifikace každopádně stojí za vyzkoušení.
Download:
Napoleonic Wars Mod Addon Balík 2

+Originalita, historické zpracování, kampaň, Nogova ve stylu doby napoleona
-pro běžného hráče to bude nudné


Preview Civil war mod

Občanská válka ve spojených státech byla válka mezi konfederací a unii a šlo o rozpory v názorech na otroctví mezi industrializovaným severem a "zemědělským" jihem (otroci tam hodně pracovali na tamních plantážích). Konflikt to byl rozsáhlý a vražedný. Ale k modifikaci, tu má na svědomí tým Civil war a Civil war mod se taktéž dá nazývat modifikací, protože přidává zase nová intra do menu. Jednotek není tolik, jako v Nwm, ale to bude dáno tím, že se konfliktu zůčastnili jen dvě strany, kdežto u napolenoských válke bojovala celá Evropa, ale i tak najdete všechno možné, od obyčejné pěchoty, přes děla ke kavalérii. Boj je na tom podobně, jako Nwm. I když tady už je střelba o něco rychlejší, pořád jsou zbraně dost nepřesné a na dlouhou vzdálenost nepoužitelné.
Na rozdíl od Nwm obsahuje Civil war mod jen dvě mise a žádnou kampaň, ale zase na druhou stranu jsou v Cwm k nalezení 3 ostrovy a to úplně nové, nikoli tedy předělané. celkově vzato je mod taktéž zajímavý, ale opět běžného hráče asi příliš dlouho nezabaví. I když je mise, kde velíte jedné jednotce unie proti třem jednotkám konfederace chytlavá, tak to prostě člověka nechytí.
Download:

+Originalita, 3 nové ostrovy
-pro běžného hráče to bude nudné
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 TonyHawk TonyHawk | Web | 15. února 2009 v 14:35 | Reagovat

Páni!! Dobrá práca, len by som ešte prečítal tie prvé časti, resp. až k preview-om... sú tam ňáke pravopisné chyby...

2 miki45 miki45 | 15. února 2009 v 14:37 | Reagovat

omlouvám se za složitou instalaci a za to že v demu se budou nacházet nějaké chyby brzy vydám opravnou verzi

3 miki45 miki45 | 15. února 2009 v 14:51 | Reagovat

jo a ještě se omlouvám že u toho není readme

4 pařan pařan | E-mail | Web | 15. února 2009 v 14:53 | Reagovat

Kde vidíš pravopisné chyby?

5 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 15. února 2009 v 15:26 | Reagovat

Krása kéž by se v komunitě dělo tolik aby pařan mohl vždy psát takto obsáhlé a dlouhé týdeníky.

6 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 15. února 2009 v 15:50 | Reagovat

A, jinak, kdo by chtěl tak si může na našem blogu stáhnout novou verzi mé mise.

7 miki45 miki45 | Web | 15. února 2009 v 17:07 | Reagovat

rozjíždím nové stránky o patch

www.happypatch.estranky.cz

8 spitfire spitfire | 15. února 2009 v 18:47 | Reagovat

Zajímavé

--

Tonyhawku co je to prosim za muziku v tom traileru ?? díky

9 spitfire spitfire | 15. února 2009 v 18:49 | Reagovat

Aha už jsem to našel xD

10 snowojta snowojta | 15. února 2009 v 20:30 | Reagovat

proc je to s tim happypatcehm tak divne instalovatelny,ne že bych to stahoval ale jen me to zajmá

11 miki45 miki45 | Web | 15. února 2009 v 20:31 | Reagovat

protože sem to dělal ne rychlo

12 snowojta snowojta | 15. února 2009 v 20:32 | Reagovat

aha :D aspon že rychla odpoved :D

13 miki45 miki45 | Web | 15. února 2009 v 20:32 | Reagovat

jiank to že si to ty nestáhneš je mi jasné protože ty hraješ mp

14 snowojta snowojta | 15. února 2009 v 21:55 | Reagovat

jj ale to neni kvuli ty trochu složitější instalaci,ale ja už nestahuju žadny mody,doby kdy ofp melo 40 gb sou pryč :D

15 Walter Walter | E-mail | Web | 15. února 2009 v 22:31 | Reagovat

Pařane fakt super. Až se vrátíl, stahuju okažitě ty 2 mody (lego už jsem hrál).

16 snowojta snowojta | 16. února 2009 v 9:08 | Reagovat

stejne ty mise co byli u napoleon modu sou nepouzitelny a je tam kvantum jednotek takze to ofp.engine ani nebere :X

17 Petrroll Petrroll | 16. února 2009 v 10:30 | Reagovat

Mě to šlape v poho, sice musim vypnout dxdll, ale jinak bez záseků

18 TonyHawk TonyHawk | Web | 16. února 2009 v 11:14 | Reagovat

Ja DXDLL nepoužívam... použijem ho, keď chcem nejaký screen vyfotiť, alebo použijem Fraps...

19 miki45 miki45 | Web | 16. února 2009 v 13:59 | Reagovat

snowojta:neznáš nějaký stabilní server

20 snowojta snowojta | 16. února 2009 v 15:33 | Reagovat

miki45: co tim myslíš? jako stabilni sou třeba: GGX ,SOF , RUS,EXE,BAC, a hafo dalších ale nevim co si představuješ pod pojemm stabilni a co tam chceš hrát

21 snowojta snowojta | 16. února 2009 v 15:34 | Reagovat

petrol:"Mě to šlape v poho, sice musim vypnout dxdll, ale jinak bez záseků"-> a pak ses probudil..tys asi nehral tu misi v napoleon modu kde mas obsazenej plnej počet a to 64 skupin na každy straně..

22 miki45 miki45 | Web | 16. února 2009 v 18:20 | Reagovat

vím že se opakuju rozjíždím nové stránky o patch www.happypatch.estranky.cz

23 snowojta snowojta | 17. února 2009 v 10:16 | Reagovat

tak a ted mi konecne rekni co mas na mylsi stabilnim serverem? :D

24 miki45 miki45 | Web | 17. února 2009 v 14:03 | Reagovat

snowojta: Ať nepadá co 10s

25 Rsa Viper Rsa Viper | 17. února 2009 v 14:58 | Reagovat

Není to spíš to že tě kickujou ze serveru za upravený věci ?

26 miki45 miki45 | Web | 17. února 2009 v 15:43 | Reagovat

ne vždy selže spojeni za upravený věci mě dostali jenom 1 z asi 50 pokusů

27 snowojta snowojta | 17. února 2009 v 16:16 | Reagovat

mas cisty OFP:R 1.96? chodis na server bez modu?

nemas cheaty? :D :D

nemas BAN?

28 snowojta snowojta | 17. února 2009 v 16:16 | Reagovat

a na jaky servry chodíš?

29 miki45 miki45 | Web | 17. února 2009 v 16:31 | Reagovat

takže já chdím tam kde je volno (nehralu mp mo často) cheaty neuznávám a tam a ban mám snad na jednom serveru jibak mam i cisty ofp takže stím chození s mody a bez modů je to tk 50:50 (ale padá mito tak i tam jinak to bude asi tím že muj net stojí za hovno

30 snowojta snowojta | 17. února 2009 v 18:08 | Reagovat

jaky mas pripojeni?

a na servry chod radsi bez modu,nedělá to dobře a muzes tim shodit server,on se sice po chvili nahodí,ale stejne za to mužeš vetsinou dostat BAN

31 miki45 miki45 | Web | 17. února 2009 v 18:19 | Reagovat

Rychlost:       640/128 kbps

32 snowojta snowojta | 17. února 2009 v 20:37 | Reagovat

hm no nic moc..a toje pripojeni nbeo stahovani?

33 miki45 miki45 | Web | 17. února 2009 v 21:42 | Reagovat

připojení

34 snowojta snowojta | 17. února 2009 v 21:58 | Reagovat

no tak to už tuplem neni moc..ale je pravda že nketery servry sou napicu nejlepsi sou ty staly no,ale tam si moc nezahraješ,za 1)tam se proti tem lidem nečapeš :D

2)jestli mas tudle pripojku tak te asi vetsinou kicknou za ping

35 TonyHawk TonyHawk | Web | 18. února 2009 v 14:43 | Reagovat

Boť pri velkom pingu je veľa LAGU!!!

to je škoda :-/

36 snowojta snowojta | 18. února 2009 v 15:17 | Reagovat

spiš je škoda že každymu kdo tě zabije řikaš camper..

37 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 18. února 2009 v 18:21 | Reagovat

Nevíte někdo, co je s galaxy at war???

38 snowojta snowojta | 18. února 2009 v 18:49 | Reagovat

třeba konečně skončil :D

39 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 18. února 2009 v 19:19 | Reagovat

Hmmmm, vtipné. Ne, vážně, přece slibovali leden 2009, je půlka února a nic :-(

40 snowojta snowojta | 18. února 2009 v 19:25 | Reagovat

tak do po vzoru BIS a codemasters :D

stejně na to modu nebylo nic převratnyho,to video nebo trailer byli pekny ale ty věci tam mužu mit i teď..

41 pařan pařan | E-mail | Web | 18. února 2009 v 19:30 | Reagovat

No, pro tebe asi ne, ale já se na ten mod těším jak harant do cukrárny.

42 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 18. února 2009 v 19:55 | Reagovat

Richtig, pařane, i já. Takový pěkný Star wars, to si aspoň připomenu dětské časy :-). Mimochodem, hrál už někdo mou misi? Jen se tak ptám, rád bych věděl, jestli za něco stála.

43 pařan pařan | E-mail | Web | 18. února 2009 v 21:02 | Reagovat

No, hrál zkusil jsem ji, ale bůhví proč se mi dost sekala, takže po prvním zabití jsem ji už znovu nespustil.

44 Petrroll Petrroll | 18. února 2009 v 21:05 | Reagovat

Neber si to špatně, ale pokud mám říct pravdu, stála za prd, tvoje minulá mise byla daleko lepší. Intro ušlo zasmál jsem se někderejm hláškám. Mise: Začít na pozici kde si pod palbou nepřítele, žádnej kryt?

45 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 18. února 2009 v 21:18 | Reagovat

Njn ale ty jsi hrál jen první verzi, ne? Jinak, vím že první mise byla lepší, dostal jsem chuť postavit si v OFP nějakej bunkr, tak jsem to z nudy splácal. Mě se to taky seká ale vůbec nevím proč protože normálně se mi mise nesekají :-(

46 pařan pařan | E-mail | Web | 18. února 2009 v 21:22 | Reagovat

Mě se totiž normálně taky nesekají i mnohem náročnější mise na jednotky. Divné...

47 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 18. února 2009 v 21:30 | Reagovat

jj je to dost divné ale přitom jsem použil normální základní bis addony tak nevím. Ale možná je to kvvůli těm stovkám beden, ze kterých jsou stropy bunkrů... Jiné vysvětlení nenacházím. Ale to je fuk. Na další misi si dám více záležet. Hlavně teď dělám na gasťovi, ale práce jdou pomalu, hlavně shánění scriptů a tak.

48 snowojta snowojta | 18. února 2009 v 21:59 | Reagovat

nedělej stropy z beden ale z plotů to pokryje vic mista...

49 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 18. února 2009 v 22:17 | Reagovat

Ale ploty jsou na hovno protože jde skrz ně vidět.

50 TonyHawk TonyHawk | Web | 18. února 2009 v 22:35 | Reagovat

Misiu si zahrám, keď budem mať doma notaš a keď to uploadneš niekde inde, než na ulož.to ;)... odtud sa zle sťahuje...

Jo, a čakám na toho gastíka :D

51 snowojta snowojta | 19. února 2009 v 8:47 | Reagovat

mylsim ty ploty na kolgujevu,takovy ty zdi co sou kolem zakladen

a mimochdoem ty ploty ktery myslis ani nejde plozit na bok..

52 snowojta snowojta | 19. února 2009 v 8:48 | Reagovat

btw.co zas  s gastovskim?

53 Rsa Viper Rsa Viper | 19. února 2009 v 12:11 | Reagovat

snowojta: Na ofp.info je "addon" bunkru, ale z pytlů z písku :D

54 Petrroll Petrroll | 19. února 2009 v 14:08 | Reagovat

Jak zabít gastovsho nebo tak, prostě takovej projekt.

55 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 19. února 2009 v 14:26 | Reagovat

JJ něco takového ale je to dosti náročné udělat.

56 snowojta snowojta | 19. února 2009 v 15:57 | Reagovat

wtf jak zabit gastovsekho..to uz je  ohraný..jako mise..nebo video bo co?

57 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 19. února 2009 v 20:06 | Reagovat

Mise. Já vím že je to ohraný, jenže projekt vznikl v době, kdy měli všichni chuť udělat z gastovského sedm malých do školky. Vím, že teď už se to jeví ohrané a spíše provokativní, nicméně nezahodím projekt který je z 50% hotový.

58 Rsa Viper Rsa Viper | 19. února 2009 v 20:32 | Reagovat

Wulfgar: Gastovski je podle mě idiot na entou pořád, tak to dodělej ;D

59 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 19. února 2009 v 21:39 | Reagovat

JJ díky. I já si to myslím, ale tak lidi kteří psali teď u něj na blogu příspěvky nevypadali že by jim přišel jako idiot(i když já se taky omluvil). Jeho řeči o zániku komunity stojí za-no nechci zas ban. Takže to dodělám. Sere mě že můj fraps natáčí jen 30 sekund, jinak by už bylo video.

60 snowojta snowojta | 19. února 2009 v 22:00 | Reagovat

wulfgar: řikam pořid si plnou verzi..

61 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 19. února 2009 v 22:18 | Reagovat

No to se ti řekne! Si myslíš že jsem milionář nebo co?

62 TonyHawk TonyHawk | Web | 19. února 2009 v 22:54 | Reagovat

Vyhľadaj si ma na ICQ a ja ti dám radu na ten fraps... 265750265

63 miki45 miki45 | Web | 19. února 2009 v 23:05 | Reagovat

já sem na ofp scéně sice krátce asi 2-3 měsíce ale gastovského glog sem bohužel navštívil takže doufám že tamise bude udělaná tak že ho budeš chtít nakonci zabít (něco jako gubu)

64 snowojta snowojta | 20. února 2009 v 9:00 | Reagovat

lmfao,myslis že ja ho mam taky koupenej bo co? :D 99% lidí s full.frapsem ho nemá koupenej,znam jen jednoho co si ho koupil :D

65 Hammer Hammer | 20. února 2009 v 23:32 | Reagovat

No já na gasťově straně rozhodně nejsem, já jsem něco jako neutrál nebo se o to alespoň snažím...

66 snowojta snowojta | 20. února 2009 v 23:56 | Reagovat

miki46- tak to bude děsná zábavajako zabijet nakyho generala bo co uz je dost ohraný :X

67 Wulfgar Wulfgar | E-mail | Web | 21. února 2009 v 7:40 | Reagovat

Já jsem na protigasťově straně, nebo se o to aspoň snažím...

68 bunkrolog bunkrolog | E-mail | 21. února 2009 v 8:44 | Reagovat

Já jsem taky proti  Gastovskimu!

69 miki45 miki45 | Web | 21. února 2009 v 10:59 | Reagovat

já nemyslel zabíjet gnerála ja myslel ať sež na něj naštvanej jako ne Gubu

70 snowojta snowojta | 21. února 2009 v 13:26 | Reagovat

tak to ste tvrdý že ste na "prigastove" straně muzete bejt třeba taky na protiapophisove straně žejo...

71 Bubák Bubák | 21. února 2009 v 22:46 | Reagovat

Dobrý večer.

Jde vám OFP.info?

Děkuji.

72 TonyHawk TonyHawk | Web | 21. února 2009 v 22:48 | Reagovat

Zdravím Bubák... nejde mi to...

Wulfgare, stiahol som si tvoju misi a dúfam, že si to zajtra zahrám :)...

Jo, krom toho prečo sa vyká s Bubákom?

73 snowojta snowojta | 21. února 2009 v 23:25 | Reagovat

ja mu nevykam :O

74 pařan pařan | E-mail | Web | 21. února 2009 v 23:34 | Reagovat

No, když Bubák vyká nám, tak proč bychom mu tykali?

To Bubák: Ofp.info takhle dpost často vypadává, ale obvykle se to zase spraví. Aspoň zatím to tak bylo.

75 snowojta snowojta | 22. února 2009 v 1:06 | Reagovat

@pařan:Dobrý večer, vy ste nějaký odborník,mohl byste mi poslat na emailovou schránku váš životopis?

Děkuji.

76 pařan pařan | E-mail | Web | 22. února 2009 v 8:07 | Reagovat

Nevysmívej se mi.

77 snowojta snowojta | 22. února 2009 v 11:17 | Reagovat

Ale já se vám nevysmívám,pouze bych chtěl váš životopis.

Děkuji

78 burticek burticek | 22. února 2009 v 11:19 | Reagovat

Mohli by jste mi pomoci?... smrdim a nemuzu se toho zbavit.

Děkuji

79 pařan pařan | E-mail | Web | 22. února 2009 v 11:21 | Reagovat

Dej mi důvod, proč ti nedát Ban.

80 burticek burticek | 22. února 2009 v 11:26 | Reagovat

Za co prosím?

Děkuji

81 pařan pařan | E-mail | Web | 22. února 2009 v 11:35 | Reagovat

Ještě se ptej.

82 replica watches patek philippe replica watches patek philippe | E-mail | Web | 1. listopadu 2012 v 16:12 | Reagovat

A. Mockaroni!
http://www.thesewatches.com/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama